Oficiálne hra bude k dispozícii 4. Apríla 2014 pre PC a Mac. Ak ste si hru predobjednali priamo z Bethesda online obchodu hru sa Vám otvorí už päť dní pred oficiálnym dátumom a to 30. Marca 2014. Ten kto si hru predobjednal u iného predajcu, hru si zahrá o tri dni skôr. Nižšie oficiálne časi:

Päť dní pred spustením
-Severná America: 7:00 AM EDT, Sobota 30. Marec 2014
-UK/IE: 12:00 PM WEST, Sobota 30. Marec 2014
-Európa: 1:00 PM CEST, Sobota 30. Marec 2014
-Sydney, Australia: 10:00 PM AEDT, Sobota 30. Marec 2014
-Singapore: 7:00 PM SGT, Sobota 30. Marec 2014

Tri dni pred spustením
-Severná America: 7:00 AM EDT, Utorok 1. Apríl 2014
-UK/IE: 12:00 PM WEST, Utorok 1. Apríl 2014
-Európa: 1:00 PM CEST, Utorok 1. Apríl 2014
-Sydney, Australia: 10:00 PM AEDT, Utorok 1. Apríl 2014
-Singapore: 7:00 PM SGT, Utorok 1. Apríl 2014

Oficiálne spustenie
-Severná America: 7:00 PM EDT, Štvrtok, 3. Apríl 2014
-UK/IE: 12:00 AM WEST, Piatok, 4. Apríl 2014
-Európa: 1:00 AM CEST, Piatok, 4. Apríl 2014
-Sydney, Australia: 10:00 AM AEDT, Piatok, 4. Apríl 2014
-Singapore: 7:00 AM SGT, Piatok, 4. Apríl 2014